fork mat rabatt

är en invigningsfest för mässdagarna p Stockholmsmässans Allt för hälsan och blir naturliga startskottet för fantastiska inspirationsdagar för allmänheten. För första gngen ngonsin har Sveriges tv största hälskostkedjor, Life och Hälsokraft, gtt ihop om ett samarbete p livsstilsmässan Allt för Hälsan som gr av stapeln den 10-12 november. 4 oktober, 2017, hämta din rabattkod! Som Kureraläsare fr du ett exklusivt erbjudande och ett extra förmnligt pris p biljetterna till Allt för hälsan. . Välj en stad och börja upptäcka redan idag! Letar du efter romantiska restauranger i Stockholm, trendiga restauranger i Göteborg, kanske en mysig söndagsbrunch i Helsingborg eller s är du kanske sugen p att upptäcka ett helt nytt gastronomiskt ställe ngonstans i Sverige? Till mässan beräknas närmare.000 besökare. G in p för att rösta p din favorit! Nu ger vi vra medlemmar ytterligare en möjlighet att unna sig ngot lite extra i vardagen för sina poäng, med ett mycket högt upplevt kundvärde, säger Karin Friis, chef Kundrelation p Coop. Swedish Health Awards är ett samarbete mellan Allt för Hälsan/Stockholmsmässan, Kurera, Life och Hälsokraft.

The Fork rabattkod - Spara 50 p ditt köp i juli 2018 - Aftonbladet
Restauranger med kampanjerbjudanden i Stockholm - TheFork

Rabatt kulle, Feetfirst rabatt,

Kategori: Nöje, etiketter: Allt för Hälsan, hälsa, hälsomässa, livsstil, nöje, Swedish Health Awards. Poängshoppen hittar pierre robert rabattkod du även i Coop-appen och i Medlemspunkten i butik. När du bokar med TheFork kan du dessutom dra nytta av en rabatt p upp till 50 p flera av de fina restaurangerna. Vi är övertygade om att den här branschen har ngot att erbjuda folkhälsan och vi är stolta över att ha ftt ihop branschens största aktörer, Life och Hälsokraft, att tillsammans med oss paketera detta till Sveriges största hälsoevent under en relevant partner som Allt för. Vra medlemmar har ett stort intresse för mat och vi är därför väldigt glada över samarbetet med The Fork. Bokningen gäller för mellan tv till tta personer och ger 50 procents rabatt p en utvald tvrätters meny exkl. För att ta del av erbjudandet gr man in p /poangshop och väljer TheFork. Den 9 november inviger Swedish Health Awards Allt för hälsan, nordens ledande livsstilsmässa inom hälsa, med en stjärnsprakande galakväll där pris till rets bästa inspiratör, influencer, bloggare, hälsohjälte och hälsoföretag delas.

F fri frakt p Matklar! Upptäck ett annat sätt att g ut och äta med TheFork, där du kan utnyttja oö verträffade erbjudanden. 50 p matnotan - TheFork Summer!