rabattkod stringer

emellan dem, d fr jag tv knivhugg. De skulle ha tagit färjan till Sverige p fredagskvällen. Jag ser mannen attackera min flickvän. Hassan Zubier frn Märsta försökte rädda den dödligt knivhuggna kvinnan. Hassan berättar att han fick ett hugg i nacken, ett i bröstet, ett vid sidan av bröstkorgen och ett p baksidan av skuldran. Tv personer dog och nio skadades i attacken. Jag ska p magnetröntgen, sedan ska läkarna besluta vad de ska göra, säger han. Foto: stringer / EPA / TT / EPA TT nyhetsbyrn. LÄS MER: Tv döda efter knivattack.

rabattkod stringer

Bodystore rabattkod 100 kr
Teknikdelar rabattkods
Office 365 personal rabattkod
The man box rabattkod

Jag str över kvinnan och försöker stoppa blodflödet frn halspulsdern. Kvinnan dog i mina armar. De hade kört norrut frn Stockholm till Haparanda och sedan tillbaka ned genom Finland. Jag rusar dit för att hjälpa henne. Ser knivmannen, vi gr p torget och hör plötsligt skrik. Min flickvän blir rispad p överarmen, säger han. Jag försöker stoppa den vldsamma blödningen frn hennes hals. Foto: roni lehti / AP TT nyhetsbyrn. Han ser att kvinnan är döende, men vill försöka rädda henne.