stockholms marathons 2018 rabatt

Jag och Mange turades sen om att springa om varandra p löpande band längs Hornsgatan. Det här inlägget var till en början tänkt att bli mitt stora försvarstal. Det kanske var det första felet. Noterade ocks att folk som kom frn Slussenhllet hoppade över p vr sida i hopp om att f skugga och tänkte vafan hller dom p med, skärp er! Nu är det tillbaka till ritbordet. Vid Västerbron kom sen Robert ikapp och vi hann smprata lite om hur jobbigt det var förutom att jag inte hörde ett ord av vad han. Kan egentligen inte sätta fingret p varför det gick s dligt, bara konstatera att det aldrig gtt s här dligt ngonsin. . Hela vägen upp till Stadion var bedrövligt jobbig pga värmen och hade det inte vart för skuggan p Narvavägen s hade jag nog börjat fundera p att bryta redan här. Vi tar det väl frn början änd.

Men inte. Kände mig inte särskilt sliten muskulärt eller flsmässigt under loppet, bara otroligt trött, seg och loj pga värmen. Egentligen inte för att jag var jättetrött utan dels för att min högra axel började göra ont men ocks för att jag fick nt jävla lock för öronen för varje steg jag tog som var sjukt irriterande. Det kändes nästan skämmigt när folk skrek "kom igen nu Ume, du klarar det" eller "du klarar att springa sista biten". S gr det när man bestämmer sig för att g hundra meter frn stadion istället för att springa. Hade en lös tanke p att tminstone öppna kring.15-fart och första femman kändes änd helt okej men ganska tidigt insg jag att det skulle bli en lng dag ute p Stockholms gator. Positionerade mig i alla fall hyfsat lngt fram i startgrupp. Gick lnga sträckor och först vid Strandvägen kunde jag börja utföra nt som liknade löpning igen.

Träffade p mnga bekanta och obekanta ansikten, hejade p folk och tänkte mer p hur trevligt det var snarare än att g in mig själv som booking 10 rabatt jag alltid brukar göra annars. Men nä, nu när det hunnit g ett par dagar s tycker jag fan inte att jag behöver försvara mig. Eller i London för en mnad sen. Strax innan Lundagatan stannade jag igen. I r blev det personsämsta (om man inte räknar den gngen jag gick runt Berlin och dessutom spenderade 20min sittandes i en ambulans) och det värsta är att jag faktiskt kämpade för att undvika det p slutet men misslyckades.

Stockholms marathons 2018 rabatt
stockholms marathons 2018 rabatt

Kjell o company rabattkod
Apollo nyhetsbrev rabatt