sj stf rabatt

rabatt p alla STFs logianläggningar, 50:-/vuxen och 25:-/barn. 6 nummer av den fina Tidningen Turist. Bevarandet av naturskatter för framtida generationer.

sj stf rabatt

Bli det. Är du pensionär eller student fr du tillgodose även den rabatten. Innan du bokar din resa är det viktigt att du tagit del av SJs allmänna villkor. Inte rest lngt med rabattkod kitchentime februari tg de sista 5-6 ren, men innan dess har jag massor av misslyckanden frn SJ, som exempel ska norröver och letar efter vagnen jag har platsbiljett till p Stockholms central, fr besked av tgvärd att den vagnen str kvar i Göteborg. Barn (5-15 r).

Nu kan fler upptäcka Sverige förmnligt och miljövänligt. Efter att du fyllt i aktuellt medlemsnummer kan du klicka p till bokning och d kommer du f tkomst till SJs bokningsmodul p vr hemsida. Skriv in ditt medlemsnummer i fältet här nedanför. Start, för medlemmar, dina medlemsförmner, medlemserbjudande p resor med SJ, sTF verkar för en hllbar turism som värnar besöksmlens natur- och kulturvärden.

Hm rabattkod frakt, Bagaren och kocken rabatt kod,